Huisje in de Texelse duinen
Aan de rand van de Koog, in Nationaal natuurpark de Texelse duinen, ligt ons vrijstaande sfeervolle vakantiehuisje. Op deze plek heerst rust: 's nachts klinkt het ruisen van de nabije zee tot in de slaapkamers en 's morgens is de warme bakker slechts 100 meter ver. De tuin is een grote duinvallei, enkele honderden meters verder begint het bos. Geen wonder dat zoveel gasten graag terug komen. Ook u bent van harte welkom."Achter de Brem"

Het vrijstaand vakantiehuisje heet 'achter de brem'. Een stukje ervoor staat ons eigen huis dat "de Brem" heet. In de loop der jaren hebben we dit vakantieverblijf omgetoverd tot een prachtig, sfeervol huisje, voorzien van alle comfort. Door de uitstekende isolatie en verwarming is het huisje het gehele jaar aantrekkelijk, ook na een barre strandwandeling.

Texel
Texel is een prachtig eiland met de meeste zonuren van Nederland. Vrijwel alle Nederlandse landschappen zijn er te vinden. Texel heeft 13.000 inwoners (de 18.000 schapen niet meegeteld), 30 km strand, vele restaurants, galeries, maneges en musea. U kunt er catamaranzeilen, branding varen, met een kotter naar de vele zeehonden of parachute springen. Actie op Texel en rust in uw huisje gaan uitstekend samen: graag nodigen wij u uit om rond te kijken op onze website. U kunt hier de belangrijkste informatie vinden van ons duinhuisje. Mocht u andere vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen. De gegevens staan bij 'Contact'. Dank voor uw bezoek en misschien tot ziens!

Uw gastvrouw, Anneke Rienks